Søk
  • Steinar Holøs

Hvorfor HappyPaw; Del 2

Oppdatert: april 21

Ideen om at hunden kunne ta med de viktigste tingene man trengte på tur var der. Men var dette en god idé, ville noe slikt faktisk fungere og bli brukt? Det var disse spørsmålene som nå måtte undersøkes. Men først, var det noen der ute som laget noe slikt? Etter å ha søkt etter gode løsninger, fant vi ut at det nærmeste var små kløver. Vi tenkte da at, kanskje har jeg funnet noe som fungerer. Men vi fant raskt ut at en kløv er noe annet. Små kløver er perfekt når man skal gå ordentlige turer i skog og fjell, men mindre egnet til den vanlige, hverdagslige turen.


Tur til Galdhøpiggen der vi brukte mini-kløv

Måtte teste

Kanskje det var et behov? Dette måtte vi nå teste. Det største behovet og noe man bør ta med hver dag man går på tur, er hundeposer. Vi valgte derfor å lage en sele som kunne ha med seg 4-6 poser. Dette var for å finne ut om vi kom til å bruke denne funksjonen. Vi fant en god sele og begynte å modifisere den. Med litt softshell og flexmateriale, en sort tråd og en nål, sydde vi manuelt på to små lommer. En på hver side av selen. Selen måtte de neste månedene repareres en rekke ganger, men den gav også flere av de svarene vi trengte.

Essensiell på den daglige turen

Det viste seg at vi endte opp med å bruke lommene aktivt hver dag. Og funksjonen ble helt essensiell på den daglige turen. Når vi tok selen på Luna var det lett å se om lommene var fulle eller tomme for poser. Sikkerheten ved å vite at hunden, uansett hvilke klær vi har på oss eller hvilket bånd vi velger å bruke, hadde hun alltid med seg posene.


Luna tester prototype sele på fjellet

Historien fortsetter i neste innlegg...

0 visninger
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019-2020 by SCANDILIGHT AS

OSLO, NORWAY

Meld deg på nyhetsbrevet: